2022. november 5., szombat

Sakret BK pórusbeton falazóhabarcs

Falazáskor, amikor porusbeton falazóelemeket ragasztunk egymáshoz, nagyon fontos, hogy azt megfelelő habarcsal tegyük. A Sakret BK pórusbeton falazóhabarcs kiváló megoldás erre a célra. A Sakret BK egy gyárilag előkevert cement kötésű falazó habarcs, pórusbeton építőelemek ragasztásához. 

Falazáskor, amikor porusbeton falazóelemeket ragasztunk egymáshoz, nagyon fontos, hogy azt megfelelő habarcsal tegyük. A Sakret BK pórusbeton falazóhabarcs kiváló megoldás erre a célra. A



 Felhasználási terület: Pórusbeton és kerámia falazóelemek vékonyágyú falazásához. Pórus lezáráshoz, felületkiegyenlítéshez 3-5 mm rétegvastagságig gletteléssel. Tulajdonságok: külső és belső térben egyaránt használható, nagyon jó tapadású, hidraulikus kötésű, fagyálló, nem éghető, finom állagú, jó, könnyen feldolgozható, G M10 (Hf 100)minôségû. 

 Online boltunk vásárlóbarát áron, hatalmas választékban kínál első osztályú falazóhabarcsokat és egyéb termékeket. Hivatásunk, hogy weboldalunkon kapható termékeinkkel támogatást adjunk partnereinket a nekik megfelelő vakolóanyag, hőszigetelőanyag és egyéb építőanyagok megtalálásában és megvásárlásában.