2022. november 10., csütörtök

Rockwool Airrock lemezek hő és hangszigeteléshez

 Építkezik? Felújít? A hő és hangszigetelés ma már fontos elvárás. Mindkettőnek eleget téve a Rockwool Airrock lemezek felhasználása elsősorban a magasabb akusztikai követelményeket kielégítő szerelt gipszkarton válaszfalak akusztikai hangszigetelő betéteként ajánlott. 



A Rockwool Airrock HD egy hő és hangszigetelő kőzetgyapot lemez, amelyet gipszkarton válaszfalakba, zárt álmennyezetek fölé terveztek. Eredményesen alkalmazható zárt (nem perforált) álmennyezetek felső síkjára helyezve hang- és hőszigetelésként. Javasolt a használata olyan szerkezetekben is, ahol a kőzetgyapot közvetlenül áramló levegővel találkozik. 

Weboldalunkon naprakész árukészlettel, gyors és kulturált kiszolgálással állunk vevőink rendelkezésére. Ügyintézőink gyorsan és szívesen segítenek. Akár ajánlatot is kérhet azonnal, ehhez elég kitöltenie az ajánlatkérő űrlapot, amit az ajánlatkérés menüben találhat meg. A jószigetelést megtalálják a világhálón a www.joszigeteles.hu portálon, ezen kívül az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva: hétfő– péntek 7:30 és 17:00 között.