2022. november 9., szerda

BACHL XPS univerzális hőszigetelő anyag

Ha hőszigetelés, akkor a BACHL XPS univerzális hőszigetelő anyagok verhetetlen árakon állnak rendelkezésre a pirpur.hu webshopban. Alkalmazható külső és belső oldalon, padló és födémszigetelésként, nedves helyiségekben, ipari padlók, pincefalak szigetelésénél (közvetlen talajjal érintkező szigetelés), kéthéjú- és fordított rétegrendű tetőknél.

Ha hőszigetelés, akkor a BACHL XPS univerzális hőszigetelő anyagok verhetetlen árakon állnak rendelkezésre a pirpur.hu webshopban.



Kitűzött célunk, hogy honlapunkon kapható kínálatunkkal hozzájáruljunk megrendelőinket a nekik a legmegfelelőbb hőszigetelőanyag megtalálásában és megvásárlásában. Állandó akciós ajánlatokkal, naprakész árukészlettel és óriási választékkal állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére. A termékeknél ismertetőkkel, műszaki leírásokkal is segítjük az érdeklődőket, hogy a lehető legjobb döntés születhessen meg. 

Webshopunkban megrendelt építőanyagok személyesen beszerezhetőek a Kapcsolat menüpontban listázott telephelyeinken (Budapesten, Üllőn) vagy nagy mennyiség esetén a budaörsi gyártóüzemünkben, de igény esetén a házhoz szállítás is megoldható, remek áron! Ugyanebben a menüpontban egy form (űrlap) felhasználásával is írhat nekünk, munkatársaink gyorsan reagálnak minden megkeresésre. Oldalunkon az aktuális katalógusok, árjegyzékek is megtekinthetőek és letölthetőek, továbbá hasznos, témába vágó írásokat, tanácsokat is közzéteszünk.