2022. január 11., kedd

Creaton Klassik tetőcserép

Creaton Klassik tetőcserép, kerekvágású A Creaton Klassik tetőcserép rendelkezik a legszélesebb körű alkalmazási területtel a többi Creaton tetőcserép közül. 




A Creaton Klassik tetőcserép néhány fontosabb jellemzője: Széleskörű felhasználási terület Kimondottan klasszikus szépségű tetőkhöz való tetőcserép Karcsú, visszafogott, ugyanakkor mégis rendkívül elegáns formával rendelkezik A Creaton Klassik tetőcserép egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formája által egyenesen klasszikus szépségű tetőfelületeket alkot. 

A klasszikus körvágású hódfarkú tetőcserép optikailag feloldja a tetőfelületet és tökéletes harmóniában engedi hatni az épülettestet. A színek és a felületek széles spektruma mind a renoválások, mind az új építésű házak esetén teret enged az individuális megoldásoknak a tetőfedés során. A Creaton számos megoldást kínál mind az új építők, mind a tetőfelújítók számára. Abban az esetben, ha weblapunkon nem találná meg amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és segítünk az építőanyag beszerzésében.