2016. december 27., kedd

Az energetikai tanúsítvány előnyei

Építkezne, esetleg eladná vagy bérbe adna? Ehhez ma már szükséges az energetikai tanúsítvány megléte minden ingatlan esetében. Ráadásul igen hasznos információkkal is jár! Az ETANUS Mérnöki Iroda az egész ország területén vállalni tud energetikai tanúsítvány elkészítését, a megfelelő méréseket és számításokat


Amit nyújtunk: Költséghatékonyak vagyunk. Gyors, rugalmas szolgáltatást nyújthassunk minden kedves Ügyfelünk számára. Garanciát vállalunk a tanúsítvány hitelességét illetően. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Hétvégén és munkaidő után is vállaljuk a munkát. Társasházaknál kedvezményt is tudunk adni. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Röviden az energetikai tanúsítvány előnyeiről: segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia.


Még több információt weblapunkon kaphatnak: etanus.hu!